BSO

Wij bieden buitenschoolse opvang aan voor de Antoniusschool in Klein Zundert en de zonnebloem in Zundert.

 

Onze BSO is geopend van 7:00 tot 18:00 uur. 

U als ouder bepaald zelf u breng en ophaal tijd en die uren worden gefactureerd. Het is natuurlijk mogelijk om langer of korter te blijven dan de contracturen indien dit tijdig wordt door gegeven. 

Voorschoolse opvang

Wij bieden voorschoolse opvang vanaf 7:00 uur aan. De kinderen mogen bij ons ontbijten. S ochtends mogen de kinderen zelf kiezen met welk spelmateriaal ze gaan spelen. 

De groepsleidsters brengen de kinderen met een bakfiets naar school. 

 

Naschoolse opvang

Na school worden de kinderen opgehaald door de groepsleidsters met de bakfiets of BSO bus. Op elke school spreken we een vast verzamelpunt af. 

 

Bij terugkomst op de BSO zullen we eerst wat drinken en wat eten. Dit kan bestaan uit fruit, groente of een koekje. Tijdens dit moment zullen de groepsleidsters vertellen welke activiteit er op de planning staat en mogen de kinderen kiezen of ze hieraan deel willen nemen. 

Kinderen zijn vrij om zelf te kiezen of ze mee willen doen of liever vrij gaan spelen. Het is tenslotte hun vrije tijd. 

Vakantie opvang

Tijdens schoolvakanties en studiedagen is de BSO ook geopend. Tijdens deze dagen zullen er nog extra activiteiten of uitstapjes worden aangeboden, maar ook tijdens deze dagen is er ruimte voor eigen keuze vrijheid en af en toe een momentje van rust.