Kinderdagverblijf Donkies opende op 1 oktober 2018 haar deuren aan de Stuivezandsweg. 

Nadat in de zomer van 2015 Donkies is opgestart als gastouderopvang, zijn we inmiddels verhuisd en doorgegroeid naar een kinderdagverblijf. 


Kinderdagverblijf Donkies is een kleinschalig kinderdagverblijf waar veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke aandacht voor de kinderen als voor de ouders. U brengt tenslotte u dierbaarste bezit naar ons terwijl u gaat werken. Wij zullen er altijd naar streven om u kind een prettige, fijn en vooral gezellige dag te laten hebben.  Wij hechten veel waarde aan de overdracht en willen een verlengstuk zijn op de opvoeding. Wij werken met een klein team waardoor alle leidsters vertrouwd zijn. Onze locatie is net buiten de bebouwde kom van Klein Zundert. Het is er landelijke en we hebben een grote buitenruimte. Binnen is onze ruimte overzichtelijk en ingedeeld in verschillende speelhoekjes. Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs. Alles is voor hen een grote ontdekkingstocht en daarnaast bieden wij tal van activiteiten aan. Wij doen graag dingen die we thuis liever niet doen en passen de activiteiten op ieders kwaliteiten aan. 

 

Bent u op zoek naar een:

  • flexibele;
  • vertrouwde;
  • gezellige;
  • Persoonlijke;

opvang en heeft u een prettig gevoel bij het zien van de site, neemt u dan contact op om vrijblijvend langs te komen om de sfeer te komen proeven. 

 

Ons team

Ik ben Judith van Hooijdonk, oprichtster en eigenaresse van Kinderdagverblijf Donkies. Ik ben geboren op 27 november 1990 en woon voor het kinderdagverblijf aan de stuivezandseweg. 

Ik ben getrouwd met Vincent en moeder van 3 lieve jongens. 

Vanaf 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang. 

U zult mij gedeeltelijk op de groep zien en daarnaast ben ik op kantoor te vinden voor alle regel en randzaken. 

 

 

Ik ben Vincent van Hooijdonk, de man van Judith en vader van onze drie kids.
Achter de schermen houd ik me bezig met diverse zaken waaronder een deel van de administratie, diverse klussen en onderhoud van de (moes)tuin. Meestal gebeurt dit in de avonduren of in het weekend, maar soms ben ik ook overdag bij het kinderdagverblijf te vinden. Om onze eigen jongens te brengen en te halen, maar ook voor diverse klusjes in en rondom het Kinderdagverblijf of in de (moes)tuin om alles netjes te houden. Naast de ondersteuning bij het kinderdagverblijf heb ik een fulltime baan bij een internationaal bedrijf in Waalwijk.

Ik ben Marit Hendrikx, geboren op 7 juni 1987.

Ik ben moeder van 2 kinderen en woon in Achtmaal.

Ik ben sinds maart 2019 werkzaam bij Donkies.

Hiervoor heb ik 10 jaar bij een kinderdagverblijf in Breda gewerkt.

Ik vind het belangrijk om de kinderen bij het kinderdagverblijf met warmte te ontvangen en ik werk graag vanuit mijn hart. Kijken wat kinderen nodig hebben om zich goed te ontwikkelen en ze daarin te begeleiden vind ik erg belangrijk.

Hoi!

Ik ben Xamira van der Kloot, geboren op 30 juni 1994.

Samen met mijn vriend & toekomstige woef woon ik in Achtmaal.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fitness, langs gaan bij vrienden & vooral de gezelligheid opzoeken!

Nadat ik de opleiding als pedagogisch medewerkster heb afgerond, ben ik aan de slag gegaan als Nanny bij twee lieve gezinnen. Dit heb ik altijd met plezier gedaan maar miste ik toch het werken in een team. Voordat ik bij Donkies terecht ben gekomen heb ik nog een aantal jaren gewerkt op een kinderdagverblijf in Breda.

Dat kinderen kind kunnen en mogen zijn, is mijn prioriteit. Ik kan er van genieten om activiteiten met kinderen te beleven waar ze helemaal in los mogen gaan, vies worden en buiten alle geschreven regeltjes om. Dit kan natuurlijk allemaal bij Donkies, en daarom ben ik blij dat ik vanaf maart 2019 mijzelf één van de lieve ‘’donkiestoppertjes’’ kan noemen!

Hopelijk tot snel!

Mijn naam is Michelle Godrie en ik ben 25 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend in Sint Willebrord.

In mijn vrije tijd maak ik graag een ritje op de motor. Ook vind ik het erg gezellig om mijn vrije tijd door te brengen met vrienden en familie.

Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker gevolgd en heb deze behaald in 2013.

 

Hierna heb ik 6 jaar gewerkt bij kinderdagverblijf de Groene Vlinder in Etten-Leur. Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Donkies en doe dit met alle plezier! Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich vertrouwd voelen, plezier hebben en dat ze zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. 

Mijn naam is Aniek Hurks; 28 jaar. Samen met mijn vriend en 2 kindjes(Sam en Jort) wonen wij in Zundert.  Ik kan dus lekker op de fiets naar het werk!

Ik doe graag leuke dingen met het gezin;  naar de speeltuin, op een terrasje zitten, een rondje fietsen of een samen een wandeling maken.  

Ook sport ik graag, gezellig een drankje en dansje doen met vriendinnen,  of gewoon lekker uit eten.

Voordat ik bij Donkies kwam werken heb ik 8 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt in Breda.

Het allerleukst vind ik het ontdekken met de kindjes; kliederen met scheerschuin/modder of iets anders,  spelletjes spelen, boekjes lezen, liedjes zingen. Je krijgt zoveel eerlijke reacties terug van de kindjes wat het werk zo leuk maakt ! 

Mijn naam is Emily van Hassel en ik ben geboren op 23 april 1998. Ik ben geboren in Zundert, maar woon momenteel in Zevenbergen. 

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn vrienden en familie; heerlijk uiteten, gezellig op stap of naar de film gaan. 

Na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan als Onderwijsassistente op een basisschool. Ook heb ik ervaring opgedaan op een ander kinderdagverblijf en heb ik als Au-pair in Rome gewerkt. Allerlei ervaringen waar ik veel van geleerd heb. 

 

Sinds september 2019 werk ik bij Donkies. Ik geniet erg van de kinderen om me heen. Activiteiten bedenken voor de verschillende doelgroepen vind ik heel erg leuk; van rollen in/ontdekken van de modder tot het uitzetten van een obstakelbaan of het ontwikkelen van een (team)spel. Het is altijd mooi om te zien hoe enthousiast de kinderen hierop reageren. Het welbevinden van de kinderen vind ik dan ook het allerbelangrijkst.


Mijn naam is Renate Kerstens, geboren op 1 mei 1975.

Ik woon samen met mijn partner Erik midden in ons dorpje Zundert.

Samen hebben wij een camper waarmee we graag ertussen uit gaan.

Dit combineren wij met onze gezamenlijke hobby Geocaching. Waarbij we veel wandelen / fietsen en altijd lekker buiten in de natuur zijn.

Daarnaast speel ik al ruim 20 jaar toneel bij Hé Cabaret & Theatergroep.

In de maanden juli en augustus is het corso-tijd, want ook daar ben ik graag actief!

Lang geleden heb ik mijn diploma behaald en ben ik gaan werken in de kinderopvang. Binnen een grote organisatie waar ik veel geleerd heb, alle onderdelen van kinderopvang heb mogen ervaren en vele kansen heb gekregen.

Met al die ervaring op zak wilde ik graag terug naar een kleinschalige kinderopvang.

Na 24 jaar ben ik in januari 2021 begonnen bij KDV Donkies waar het kind voorop staat en plezier maken het aller belangrijkste is!

Elke dag geniet ik van alle kinderen om me heen en geeft het me een enorm goed gevoel ze (zonder dat het moet) van alles te kunnen leren

Graag stel ik mij via deze weg voor.

Ik ben Babs van Gils, geboren op 22 juli 1994. Ik woon samen met mijn man in Breda. Ik ben gek op alles wat met muziek te maken heeft. Ik zing in een band en speel zelf ook gitaar. Ik hou er daarom ook heel erg van om dagelijks muziek te maken op gitaar en samen met de kinderen liedjes te zingen. Verder vind ik het fijn om bij mijn vrienden en familie te zijn om daar vervolgens lekker voor te koken. Ik heb de opleiding onderwijsassistent afgerond en ben kort daarna in de kinderopvang gaan werken. Ik werk met veel plezier in de kinderopvang, geen enkele dag is hetzelfde. Ik vind het mooi om de ontwikkeling te volgen en om te zien dat ieder kind dat op zijn/haar eigen niveau en tempo doet. Ieder kind is uniek!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Mijn naam is Anne Woestenberg. Ik ben geboren op 16-12-1999 en woon in Zundert. In 2019 heb ik mijn diploma voor pedagogisch medewerker gehaald en heb daarna nog gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald. Na 4 jaar werkzaam te zijn geweest bij een kinderdagverblijf in Rijsbergen ben ik aan de slag gegaan bij Kinderdagverblijf Donkies. In mijn vrije tijd ga ik graag oppassen, sporten of maak ik een leuk uitstapje met vrienden. In mijn ogen is ieder kind uniek, dat maakt het werken met kinderen voor mij zo speciaal. Graag wil ik de kinderen begeleiden in ieders individuele ontwikkeling en daarbij geborgenheid en vertrouwen geven. Zodat ieder kind vooral zichzelf mag zijn en mag opgroeien op zijn of haar manier.

Mijn naam is Marieke Luijten en ik ben 24 jaar oud. Ik ben geboren in Zundert en woon hier nog steeds. In mijn vrije uren sport ik graag, sinds kort aan de tennis met vriendinnen en dit bevalt goed. Ook hou ik natuurlijk van leuke dingen doen met vrienden!

 

Na een aantal jaren in een kapsalon te hebben gestaan, heb ik de keuze gemaakt om te gaan omscholen. Ik ben dus nog druk in de weer met de opleiding Pedagogisch Medewerker. Ik heb hiervoor al ergens anders een half jaar stage gelopen en ben daarna bij Donkies terecht gekomen. Ik vind het enorm leuk werk om te doen en haal er veel energie uit. Ik vind Donkies een heel fijn kinderdagverblijf om te zijn, lekker veel met de kinderen bezig zijn en ze écht kind laten zijn.