Kinderdagverblijf Donkies opende op 1 oktober 2018 haar deuren aan de Stuivezandsweg. 

Nadat in de zomer van 2015 Donkies is opgestart als gastouderopvang, zijn we inmiddels verhuisd en doorgegroeid naar een kinderdagverblijf. 


Kinderdagverblijf Donkies is een kleinschalig kinderdagverblijf waar veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke aandacht voor de kinderen als voor de ouders. U brengt tenslotte u dierbaarste bezit naar ons terwijl u gaat werken. Wij zullen er altijd naar streven om u kind een prettige, fijn en vooral gezellige dag te laten hebben.  Wij hechten veel waarde aan de overdracht en willen een verlengstuk zijn op de opvoeding. Wij werken met een klein team waardoor alle leidsters vertrouwd zijn. Onze locatie is net buiten de bebouwde kom van Klein Zundert. Het is er landelijke en we hebben een grote buitenruimte. Binnen is onze ruimte overzichtelijk en ingedeeld in verschillende speelhoekjes. Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs. Alles is voor hen een grote ontdekkingstocht en daarnaast bieden wij tal van activiteiten aan. Wij doen graag dingen die we thuis liever niet doen en passen de activiteiten op ieders kwaliteiten aan. 

 

Bent u op zoek naar een:

  • flexibele;
  • vertrouwde;
  • gezellige;
  • Persoonlijke;

opvang en heeft u een prettig gevoel bij het zien van de site, neemt u dan contact op om vrijblijvend langs te komen om de sfeer te komen proeven. 

 

Ons team

Ik ben Judith van Hooijdonk, oprichtster en eigenaresse van Kinderdagverblijf Donkies. Ik ben geboren op 27 november 1990 en woon voor het kinderdagverblijf aan de stuivezandseweg. 

Ik getrouwd met Vincent en moeder van 3 lieve jongens. 

Vanaf 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang. 

U zult mij gedeeltelijk op de groep zien en daarnaast ben ik op kantoor te vinden voor alle regel en randzaken. 

 

 

Ik ben Vincent van Hooijdonk, de man van Judith en vader van onze drie kids.
Achter de schermen houd ik me bezig met diverse zaken waaronder een deel van de administratie, diverse klussen en onderhoud van de (moes)tuin. Meestal gebeurt dit in de avonduren of in het weekend, maar soms ben ik ook overdag bij het kinderdagverblijf te vinden. Om onze eigen jongens te brengen en te halen, maar ook voor diverse klusjes in en rondom het Kinderdagverblijf of in de (moes)tuin om alles netjes te houden. Naast de ondersteuning bij het kinderdagverblijf heb ik een fulltime baan bij een internationaal bedrijf in Waalwijk.

Ik ben Marit Hendrikx, geboren op 7 juni 1987.

Ik ben moeder van 2 kinderen en woon in Achtmaal.

Ik ben sinds maart 2019 werkzaam bij Donkies.

Hiervoor heb ik 10 jaar bij een kinderdagverblijf in Breda gewerkt.

Ik vind het belangrijk om de kinderen bij het kinderdagverblijf met warmte te ontvangen en ik werk graag vanuit mijn hart. Kijken wat kinderen nodig hebben om zich goed te ontwikkelen en ze daarin te begeleiden vind ik erg belangrijk.

Ik ben Xamira van der Kloot, 25 jaar oud.

En kom uit Achtmaal!

Mijn hobby’s zijn fitness, voetballen en van een avondje in de bank met mijn vriend, wat vriendinnen of familie kan ik ook erg genieten.

In 2014 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerkster.

De tijd was me niet echt gegund om al aan de slag te gaan bij een KDV en zodoende heb ik 4 jaar met plezier als nanny gewerkt bij een gezin.

Daarna heb ik gewerkt bij een kinderdagverblijf in Prinsenbeek maaar..

Vanaf maart 2019 ben ik bij Donkies aan de slag gegaan!

 

 

Ik geniet ervan om kinderen zien te ontwikkelen en daar zelf een steentje aan bij te mogen dragen.

Mijn naam is Michelle Godrie en ik ben 25 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend in Sint Willebrord.

In mijn vrije tijd maak ik graag een ritje op de motor. Ook vind ik het erg gezellig om mijn vrije tijd door te brengen met vrienden en familie.

Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker gevolgd en heb deze behaald in 2013.

 

Hierna heb ik 6 jaar gewerkt bij kinderdagverblijf de Groene Vlinder in Etten-Leur. Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Donkies en doe dit met alle plezier! Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich vertrouwd voelen, plezier hebben en dat ze zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. 

Mijn naam is Aniek Hurks; 28 jaar. Samen met mijn vriend en 2 kindjes(Sam en Jort) wonen wij in Zundert.  Ik kan dus lekker op de fiets naar het werk!

Ik doe graag leuke dingen met het gezin;  naar de speeltuin, op een terrasje zitten, een rondje fietsen of een samen een wandeling maken.  

Ook sport ik graag, gezellig een drankje en dansje doen met vriendinnen,  of gewoon lekker uit eten.

Voordat ik bij Donkies kwam werken heb ik 8 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt in Breda.
Het allerleukst vind ik het ontdekken met de kindjes; kliederen met scheerschuin/modder of iets anders,  spelletjes spelen, boekjes lezen, liedjes zingen. Je krijgt zoveel eerlijke reacties terug van de kindjes wat het werk zo leuk maakt ! 

Mijn naam is Emily van Hassel en ik ben geboren op 23 april 1998. Ik ben geboren in Zundert, maar woon momenteel in Zevenbergen. 

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn vrienden en familie; heerlijk uiteten, gezellig op stap of naar de film gaan. 

Na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan als Onderwijsassistente op een basisschool. Ook heb ik ervaring opgedaan op een ander kinderdagverblijf en heb ik als Au-pair in Rome gewerkt. Allerlei ervaringen waar ik veel van geleerd heb. 

 

Sinds september 2019 werk ik bij Donkies. Ik geniet erg van de kinderen om me heen. Activiteiten bedenken voor de verschillende doelgroepen vind ik heel erg leuk; van rollen in/ontdekken van de modder tot het uitzetten van een obstakelbaan of het ontwikkelen van een (team)spel. Het is altijd mooi om te zien hoe enthousiast de kinderen hierop reageren. Het welbevinden van de kinderen vind ik dan ook het allerbelangrijkst.


Hieronder is het inspectierapport van de GGD terug te vinden. 

Download
Inspectierapport_ID310964.pdf
Adobe Acrobat document 448.9 KB
Download
Inspectierapport bso
Inspectierapport_ID355563_25-09-20 bso d
Adobe Acrobat document 534.8 KB