In de zomer van 2015 is Donkies gestart als gastouder aan de Piet Mertenshof in Klein Zundert.
In 2018 zijn we verhuisd naar de Stuivezandseweg en hier ging Donkies verder als gastouder.
Op 1 oktober 2018 was de verbouwing van de voormalige wijnmakerij klaar en opende Kinderdagverblijf Donkies haar deuren op de huidige locatie. Vanaf medio september 2024 verwachten we een tweede locatie in Rijsbergen te openen. 


Kinderdagverblijf Donkies is een kleinschalig kinderdagverblijf met verticale groepen, een peutergroep en BSO waar veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke aandacht voor de kinderen als voor de ouders. U brengt tenslotte u dierbaarste bezit naar ons terwijl u gaat werken. Wij zullen er altijd naar streven om u kind een prettige, fijn en vooral gezellige dag te laten hebben.  Wij hechten veel waarde aan de overdracht en willen een verlengstuk zijn op de opvoeding. Wij werken met een vast team waardoor alle leidsters vertrouwd zijn. Onze locatie is net buiten de bebouwde kom van Klein Zundert. Het is er landelijke en we hebben een grote buitenruimte. Binnen is onze ruimte overzichtelijk en ingedeeld in verschillende speelhoekjes. Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs. Alles is voor hen een grote ontdekkingstocht en daarnaast bieden wij tal van activiteiten aan. Wij doen graag dingen die we thuis liever niet doen en passen de activiteiten op ieders kwaliteiten aan. 

 

Bent u op zoek naar een:

  • vertrouwde;
  • gezellige;
  • Persoonlijke;

opvang en heeft u een prettig gevoel bij het zien van de site, neemt u dan contact op om vrijblijvend langs te komen om de sfeer te komen proeven. 

 

Ons team

Ik ben Judith van Hooijdonk, oprichtster en eigenaresse van Kinderdagverblijf Donkies. Ik ben geboren op 27 november 1990 en woon voor het kinderdagverblijf aan de stuivezandseweg. 

Ik ben getrouwd met Vincent en moeder van 3 lieve jongens. 

Vanaf 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang. 

U zult mij gedeeltelijk op de groep zien en daarnaast ben ik op kantoor te vinden voor alle regel en randzaken. 

 

 

Ik ben Vincent van Hooijdonk, de man van Judith en vader van onze zonen Sam, Lars en Cas. Achter de schermen houd ik me bezig met ondersteunende taken waaronder een gedeelte van de administratie, diverse klussen en onderhoud van de buitenruimte. Meestal doe ik dit in de avonduren of in het weekend, je ziet me daarom niet zo vaak bij Donkies. Naast de ondersteuning bij het kinderdagverblijf heb ik een fulltime baan bij een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Engeland. Ik ben werkzaam op het kantoor van de Benelux, gevestigd in Breda.

Hallo,

 

Mijn naam is Emmaly van Steen – van Haperen. Ik ben geboren in Etten-Leur op een zonnige 23 juli in 1991. Samen met mijn man Alex en onze 2 jongens Raf en Cas wonen we in het bourgondische Etten-Leur. Vanaf maart 2023 ben ik hier aan de slag bij Donkies als Assistent Leidinggevende. Hiervoor heb ik 13 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt in Bavel. Na veel ervaring te hebben opgedaan op de groep, vind ik het nu ook erg leuk om achter de schermen mee te helpen. Ook zullen jullie mij met regelmaat op de groep tegenkomen want ik blijf het gezellig vinden om met kinderen te werken.

Ik ben Marit Hendrikx, geboren op 7 juni 1987.

Ik ben moeder van 2 kinderen en woon in Achtmaal.

Ik ben sinds maart 2019 werkzaam bij Donkies.

Hiervoor heb ik 10 jaar bij een kinderdagverblijf in Breda gewerkt.

Ik vind het belangrijk om de kinderen bij het kinderdagverblijf met warmte te ontvangen en ik werk graag vanuit mijn hart. Kijken wat kinderen nodig hebben om zich goed te ontwikkelen en ze daarin te begeleiden vind ik erg belangrijk.

Mijn naam is Michelle Godrie en ik ben 25 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend in Sint Willebrord.

In mijn vrije tijd maak ik graag een ritje op de motor. Ook vind ik het erg gezellig om mijn vrije tijd door te brengen met vrienden en familie.

Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker gevolgd en heb deze behaald in 2013.

 

Hierna heb ik 6 jaar gewerkt bij kinderdagverblijf de Groene Vlinder in Etten-Leur. Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Donkies en doe dit met alle plezier! Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich vertrouwd voelen, plezier hebben en dat ze zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. 

Mijn naam is Renate Kerstens, geboren op 1 mei 1975.

Ik woon samen met mijn partner Erik midden in ons dorpje Zundert.

Samen hebben wij een camper waarmee we graag ertussen uit gaan.

Dit combineren wij met onze gezamenlijke hobby Geocaching. Waarbij we veel wandelen / fietsen en altijd lekker buiten in de natuur zijn.

Daarnaast speel ik al ruim 20 jaar toneel bij Hé Cabaret & Theatergroep.

In de maanden juli en augustus is het corso-tijd, want ook daar ben ik graag actief!

Lang geleden heb ik mijn diploma behaald en ben ik gaan werken in de kinderopvang. Binnen een grote organisatie waar ik veel geleerd heb, alle onderdelen van kinderopvang heb mogen ervaren en vele kansen heb gekregen.

Met al die ervaring op zak wilde ik graag terug naar een kleinschalige kinderopvang.

Na 24 jaar ben ik in januari 2021 begonnen bij KDV Donkies waar het kind voorop staat en plezier maken het aller belangrijkste is!

Elke dag geniet ik van alle kinderen om me heen en geeft het me een enorm goed gevoel ze (zonder dat het moet) van alles te kunnen leren

Graag stel ik mij via deze weg voor.

Ik ben Babs van Gils, geboren op 22 juli 1994. Ik woon samen met mijn man in Breda. Ik ben gek op alles wat met muziek te maken heeft. Ik zing in een band en speel zelf ook gitaar. Ik hou er daarom ook heel erg van om dagelijks muziek te maken op gitaar en samen met de kinderen liedjes te zingen. Verder vind ik het fijn om bij mijn vrienden en familie te zijn om daar vervolgens lekker voor te koken. Ik heb de opleiding onderwijsassistent afgerond en ben kort daarna in de kinderopvang gaan werken. Ik werk met veel plezier in de kinderopvang, geen enkele dag is hetzelfde. Ik vind het mooi om de ontwikkeling te volgen en om te zien dat ieder kind dat op zijn/haar eigen niveau en tempo doet. Ieder kind is uniek!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Mijn naam is Anne Woestenberg. Ik ben geboren op 16-12-1999 en woon in Zundert. In 2019 heb ik mijn diploma voor pedagogisch medewerker gehaald en heb daarna nog gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald. Na 4 jaar werkzaam te zijn geweest bij een kinderdagverblijf in Rijsbergen ben ik aan de slag gegaan bij Kinderdagverblijf Donkies. In mijn vrije tijd ga ik graag oppassen, sporten of maak ik een leuk uitstapje met vrienden. In mijn ogen is ieder kind uniek, dat maakt het werken met kinderen voor mij zo speciaal. Graag wil ik de kinderen begeleiden in ieders individuele ontwikkeling en daarbij geborgenheid en vertrouwen geven. Zodat ieder kind vooral zichzelf mag zijn en mag opgroeien op zijn of haar manier.

Mijn naam is Marieke Luijten en ik ben 24 jaar oud. Ik ben geboren in Zundert en woon hier nog steeds. In mijn vrije uren sport ik graag, sinds kort aan de tennis met vriendinnen en dit bevalt goed. Ook hou ik natuurlijk van leuke dingen doen met vrienden!

 

Na een aantal jaren in een kapsalon te hebben gestaan, heb ik de keuze gemaakt om te gaan omscholen. Ik ben dus nog druk in de weer met de opleiding Pedagogisch Medewerker. Ik heb hiervoor al ergens anders een half jaar stage gelopen en ben daarna bij Donkies terecht gekomen. Ik vind het enorm leuk werk om te doen en haal er veel energie uit. Ik vind Donkies een heel fijn kinderdagverblijf om te zijn, lekker veel met de kinderen bezig zijn en ze écht kind laten zijn.

Mijn naam is Nikki Boot, geboren op 13 augustus 2000 en woon in Zundert. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met vrienden, gezellig op stap of lekker uiteten.  

In 2019 ben ik met veel plezier mijn stage begonnen bij Donkies & na het behalen van mijn diploma ben ik hier werkzaam gebleven! 

Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen zich veilig en thuis voelen, alle ruimte hebben om zichzelf te ontwikkelen en zichzelf te laten zijn. Ik heb er iedere dag weer ontzettend veel zin in om de kinderen een leuke dag te laten beleven. 

Hallo, ik ben Anja Monden, 36 jaar en woon samen met mijn vriend en onze 3 kinderen Raf, Siep en Fem in Hoeven. Na ruim 11 jaar in Etten-Leur gewerkt te hebben, ben ik vanaf juni 2021 werkzaam in het team bij KDV Donkies. Het fijne aan het werken met kinderen vind ik de eerlijkheid en puurheid van kinderen, die zich ieder in hun eigen tempo ontwikkelen. Ook vind ik het heerlijk om activiteiten met de kinderen te doen waarin ik mijn creativiteit kan benutten.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin op pad, we wandelen in het bos of gaan een rondje fietsen. In de vakanties vinden we het leuk om te gaan kamperen. Daarnaast doe ik allerlei dingen waar ik mijn creativiteit in kwijt kan zoals schminken, taarten en koekjes bakken, handletteren of gewoon lekker knutselen met de kinderen. Ook ben ik regelmatig op het volleybalveld te vinden, waar ik recreantencompetitie speel.

Hallo, mijn naam is Esmee Goetstouwers en ik ben geboren op 28 December 1995. Samen met mijn vriend woon ik in Rijsbergen. In mijn vrije tijd doe ik graag voetballen, leuke dingen met vrienden, bouwen aan een carnavalswagen en een corso wagen in Rijsbergen. In 2019 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker gehaald. Voordat ik bij Donkies kwam werken heb ik 3 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf in Etten-Leur. Ik vind het mooi hoe de ontwikkeling van ieder kind op zijn/haar eigen tempo volgt en dat maakt ieder kind uniek. Ik geniet elke dag van de blije gezichtjes van de kindjes. 

Hoi!

Mijn naam is Kirsten, geboren op 2 april 2001 en ik woon in Wernhout.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden, samen borrelen of gezellig op stap. In 2021 ben ik begonnen met mijn stage bij Donkies en na het behalen van mijn diploma ben ik hier werkzaam gebleven. Ik vind het ontzettend leuk om te werken in de kinderopvang. 

Ik vind het belangrijk dat ieder kind mag zijn wie hij/zij is. En dat ieder kind mag ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo. 

 

Ook vind ik het belangrijk dat alle kinderen zich veilig en vertrouwd voelen.

Hoi allemaal,

Mijn naam is Rianne Pinxteren-Visser.

Op 14 September 1983 ben ik geboren in Dordrecht.

Tot 2019 heb ik met veel plezier in Dordrecht gewoond en gewerkt.

Liefde kwam op mijn pad en heeft me doen besluiten naar Zundert te verhuizen, waar ik nu met veel plezier woon, samen met mijn man en dochter.

Na het afronden van de opleiding Pedagogish medewerker in 2001, ben ik meteen aan het werk gegaan in de kinderopvang en werk hier nog altijd met veel plezier.

Wat mij zo aantrekt in het werken met kinderen is de puurheid en eerlijkheid van een kind, dat ieder kind uniek is en ontwikkeld op zijn of haar eigen manier. Het kind het gevoel geven dat het veilig is om te mogen zijn wie hij/zij is, vind ik daarom ook heel belangrijk. Vanuit die veilige basis is er dan vervolgens ruimte om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. En dat is nu precies wat werken bij Donkies zo leuk maakt, bij Donkies is er namelijk alle ruimte om te kunnen leren en te mogen ontdekken.

Zien we elkaar snel?