Kinderdagverblijf Donkies is opricht door Judith van Hooijdonk, geboren op 27 november 1990. In 2013 ben ik getrouwd met Vincent van Hooijdonk en ben moeder van 3 jongens. In 2015 ben ik begonnen als gastouder, vanuit daar ben ik doorgegroeid om het kinderdagverblijf op te richten. Zelf blijf ik actief werkzaam op de groep. 

Vanaf 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Eerst 5 jaar op een kinderdagverblijf in Breda. Daarna 3 jaar als gastouder en nu sinds 1 oktober 2018 in ons eigen kinderdagverblijf. 

 

Ons doel

Als u gaat werken, wilt u zich geen zorgen maken over u grootste bezit. Dat hoeft bij ons niet. Wij zijn ons ervan bewust dat u uw grootste bezit bij ons achterlaat en zullen altijd 100% ons best voor uw kind doen. We bieden veel persoonlijke aandacht voor uw kind en u als ouder. Wij hechten veel waarde aan de overdracht en willen een verlengstuk zijn op de opvoeding. Wij werken met een klein team waardoor alle leidsters vertrouwd zijn. Onze locatie is net buiten de bebouwde kom van Klein Zundert. Het is er landelijke en we hebben een grote buitenruimte. Binnen is onze ruimte overzichtelijk en ingedeeld in verschillende speelhoekjes. Kinderen ontwikkelen zich altijd. Alles is voor hen een grote ontdekkingstocht en daarnaast bieden wij tal van activiteiten aan. Wij doen graag dingen die we thuis liever niet doen en passen de activiteiten op ieders kwaliteiten aan. 

 

Bent u op zoek naar een:

  • flexibele;
  • vertrouwde;
  • gezellige;
  • Persoonlijke;

opvang en heeft u een prettig gevoel bij het zien van de site, neemt u dan contact op om vrijblijvend langs te komen om de sfeer te komen proeven. 

 

Ons team

Ik ben Marit Hendrikx, geboren op 7 juni 1987.

Ik ben moeder van 2 kinderen en woon in Achtmaal.

Ik ben sinds maart 2019 werkzaam bij Donkies.

Hiervoor heb ik 10 jaar bij een kinderdagverblijf in Breda gewerkt.

Ik vind het belangrijk om de kinderen bij het kinderdagverblijf met warmte te ontvangen en ik werk graag vanuit mijn hart. Kijken wat kinderen nodig hebben om zich goed te ontwikkelen en ze daarin te begeleiden vind ik erg belangrijk.

Ik ben Xamira van der Kloot, 25 jaar oud.

En kom uit Achtmaal!

Mijn hobby’s zijn fitness, voetballen en van een avondje in de bank met mijn vriend, wat vriendinnen of familie kan ik ook erg genieten.

In 2014 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerkster.

De tijd was me niet echt gegund om al aan de slag te gaan bij een KDV en zodoende heb ik 4 jaar met plezier als nanny gewerkt bij een gezin.

Daarna heb ik gewerkt bij een kinderdagverblijf in Prinsenbeek maaar..

Vanaf maart 2019 ben ik bij Donkies aan de slag gegaan!

 

 

Ik geniet ervan om kinderen zien te ontwikkelen en daar zelf een steentje aan bij te mogen dragen.

Mijn naam is Michelle Godrie en ik ben 25 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend in Sint Willebrord.

In mijn vrije tijd maak ik graag een ritje op de motor. Ook vind ik het erg gezellig om mijn vrije tijd door te brengen met vrienden en familie.

Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker gevolgd en heb deze behaald in 2013.

 

Hierna heb ik 6 jaar gewerkt bij kinderdagverblijf de Groene Vlinder in Etten-Leur. Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Donkies en doe dit met alle plezier! Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich vertrouwd voelen, plezier hebben en dat ze zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. 

Mijn naam is Aniek Hurks; 28 jaar. Samen met mijn vriend en 2 kindjes(Sam en Jort) wonen wij in Zundert.  Ik kan dus lekker op de fiets naar het werk!

Ik doe graag leuke dingen met het gezin;  naar de speeltuin, op een terrasje zitten, een rondje fietsen of een samen een wandeling maken.  

Ook sport ik graag, gezellig een drankje en dansje doen met vriendinnen,  of gewoon lekker uit eten.

Voordat ik bij Donkies kwam werken heb ik 8 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt in Breda.
Het allerleukst vind ik het ontdekken met de kindjes; kliederen met scheerschuin/modder of iets anders,  spelletjes spelen, boekjes lezen, liedjes zingen. Je krijgt zoveel eerlijke reacties terug van de kindjes wat het werk zo leuk maakt ! 


Hieronder is het inspectierapport van de GGD terug te vinden. 

Download
Inspectierapport_ID310964.pdf
Adobe Acrobat document 448.9 KB
Download
Inspectierapport_ID329945 BSO Donkies (B
Adobe Acrobat document 408.0 KB