Is u kind toe aan wat extra uitdaging? 

Dan is onze peuteropvang wat voor u. Wij bereiden de kinderen spelenderwijs voor op de basisschool. Dit doen wij door een vast dagritme en een breed assortiment aan activiteiten in verschillende thema's. Kinderen krijgen de ruimte om op hun eigen tempo te ontwikkelen en hier is alle ruimte voor. 

Naast ons brede assortiment aan activiteiten beschikken wij over een grote natuurlijke buitenruimte, een moestuin om te onderhouden en maken wij uitstapjes met onze bakfiets. 

 

Onze peuteropvang is voor kinderen vanaf 2 tot 4 jaar. 

De peuteropvang is geopend van 8.45 uur tot 13.00 uur. Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk. Tijdens schoolvakanties is de peuteropvang gesloten, maar indien u opvang nodig hebt, kunnen we kijken of er op het kinderdagverblijf plaats is. 

 

Tegemoetkoming kosten peuteropvang

Indien één van de ouders niet werkt krijgt u voor de peuteropvang geen opvangtoeslag. Dit is wettelijk bepaald en er wordt in de wet gesproken over "kostwinnersgezinnen". Omdat de gemeente Zundert alle kinderen gelijke kansen en mogelijkheden wil bieden heeft gemeente Zundert hiervoor een regeling getroffen en biedt de gemeente deze gezinnen een tegemoetkoming aan in de kosten.
Mocht dit voor u het geval zijn, dan hoeft u slechts een gedeelte van het normale uurtarief aan KDV Donkies te betalen en wordt het overige deel door de gemeente Zundert voldaan.
De hoogte van de bijdrage die de gemeente biedt is net als bij de kinderopvangtoeslag afhankelijk van uw inkomen.

 

Indien gewenst kunnen wij dit uiteraard verder toelichten in een persoonlijk gesprek.